Löfven och Yilmaz sida vid sida i Love Antells video

Love Antell släpper sitt andra soloalbum Barn av Amerika den 18 februari. Han har samarbetat med producenten Pär Wiksten och vi älskar att Love använder sin musik som ett politiskt verktyg. Titelspåret är en hyllning till de som in- och utvandrar i dag. ”Migration är den politiska fråga som mer än andra definierar vår tid. Vi konkurrerar på en global arbetsmarknad som ställer fattig mot fattig, arbetare mot arbetare, och härkomst mot varandra, och där rasistpartier röstas fram i flera europeiska länder”, skriver han i ett pressutskick.

Första singeln ut är En delad värld och i videon som regisserats av Mats Udd ser vi bland annat Sveriges statsminister Stefan Löfven, Rättviseförmedlingens ordförande Seher Yilmaz, landslagstränaren för svenska fotbollslandslaget Pia Sundhage och artisten Carola sida vid sida med tidningsförsäljare från Situation Stockholm, studenter från SFI och kollegor från musikbranschen.