Jamensådärjaa! Years & Years till Popaganda!

yyIdag ramlade det in ett pressmeddelande från Popaganda som fick Hellsisters att jubla! Years & Years spelar på festivalen i sommar!

Från Popagandas pressmeddelande:
Vi är otroligt stolta över att presentera electropoptrion Years & Years första officiella spelning i Stockholm, där de kommer att bjuda på vad som förmodligen blir Popagandas bästa dansfest.

I början av 2015 fick bandet BBC:s prestigefyllda pris Sound of, som blivit en av de mest intressanta utnämningarna inom brittisk musik – det delas nämligen ut till de artister som väntas slå igenom det kommande året. Med tidigare vinnare som Adele, Ellie Goulding, Haim och Sam Smith, hamnade Years & Years i gott sällskap. Och oj så rätt juryn hade. Bandet har lyckats med att gå hem både hos kräsna kritiker och den breda massan, inte minst genom sina liveframträdanden, där de alltid lyckas skapa en otrolig publikkontakt. Bandets sångare Olly Alexander har beskrivits som en kombination av två generationers Justin – Timberlake och Bieber.

Det senaste året har vi hört Years & Years överallt och med ett enda album i ryggen, kan vi ändå utlova en ordentlig hitparad med låtar som Shine, Eyes Shut, Desire, Take Shelter och såklart monsterhitten King.