Madonnas #secretprojectrevolution

Madonnas #secretprojectrevolutionMadonna har under de senaste veckorna postat inlägg i sociala kanaler med hashtaggen #secretprojectrevolution. Hon har uppmanat sina följare och fans att dyka upp på fem platser ikväll kl 9 – London, Los Angeles, New York, Berlin och Toronto. På stjärnans Facebooksida finns en länkar till Google maps där exakta adresser i de fem städerna visas.

Vad som kommer att hända på plats ikväll är det många som undrar, men Madonna har under det senaste året använt sociala kanaler till att driva frågor om rasism och feminism på ett fantastiskt sätt. Hellsisters gissar (och hoppas) att det hemliga projektet handlar om att aktivera och mobilisera fansen ännu mer kring de här frågorna. Det blir en spännande kväll!

Update: #secretprojectrevolution visade sig vara en film av Madonna och fotografen Steven Klein. Filmen är uppstarten för Art For Freedom, ett globalt initiativ för ökad yttrandefrihet. Tanken är att vi alla ska kunna delta och berätta om våra tankar om frihet och revolution genom videos, musik, poesi och foton som laddas upp på ArtForFreedom.com eller genom att hashtagga i andra kanaler med #artforfreedom.

Så här såg det ut när filmen visades i Los Angeles i måndags:

Läs mer och se filmen om projektet på Madonnas YouTube-sida.