Filmfest under Way Out West

Viva Hate premiärvisas på Way Out WestWay Out West släpper idag tolv nya filmer till sitt festivalprogram. Inte illa för en musikfestival! Mycket musikrelaterat förstås, bland annat premiär för dokumentären om ikonen Björn Afzelius, Tusen bitar. Men även en visning av spelfilmen om Jimi Hendrix med Way Out West-bokade Outkast-sångaren André Benjamin i huvudrollen, Jimi: All is by my side.

Hellsisters ser mest fram emot att se Peter Birros nya tv-serie Viva hate som handlar om Göteborgs musikliv i början av 90-talet där huvudpersonen har Morrisey som största idol (någon mer än vi som kan relatera?). Än mer spännande är det att Ian Person och Kalle Gustafsson Jerneholm från Soundtrack Of Our Lives har gjort musiken åt seriens fiktiva band. Den kommer att visas på tv i slutet av året, men vi vill förstås se den redan nu!

Hela filmprogrammet på Way Out West hittar du här!