Noonie Bao och Urban Cone till Way Out West!

baoOerhört härliga nyheter från Way Out West idag – allra gladast blev vi över att festivalen bokat Noonie Bao och Urban Cone:

”NOONIE BAO [SE]
Noonie Bao har många glödheta järn i en ständig ström av het lava. Hon har skrivit låtar till artister som Clean Bandit, Charli XCX, Tove Styrke och Avicii. Debutalbumet möttes av tusentals likes i både den digitala etern och i den fysiska världen. Att P3 prisade låten ”I’m in love” med en lång A-rotation och titeln ”mars månads bästa låt” säger en del även det.

Just nu sitter Noonie Bao i sin kammare och filar på sitt andra album. Förväntningarna är höga, men resultatet kommer med all sannolikhet svepa undan våra ben från marken. Lyssna på ”I’m In Love” så förstår ni att Noonie Bao kommer låta regnbågens alla färger att slå ner i oss under Stay Out West i augusti”.

URBAN CONE [SE]
Ultraglossig electropop i sällskap av pastellfärgade explosioner har fått Urban Cone att vända huvuden världen över. Trots deras ringa ålder har de turnerat USA, genererat spaltmeter i allsköns publikationer och blivit polare med Tove Lo. Framtiden ser neonljus ut.

2010 släppte Urban Cone sin debutsingel ”Urban Photograph” som spred sig likt en pandemi. Albumet ”Our Youth” kom två år senare och svepte undan benen på oss och lärde oss att älska igen. Med nya ”Polaroid Memories” kommer Urban Cone till Stay Out West och lägger sitt solskensskimmer över oss. Tack på förhand.