Festivalsommaren kommer - och det gör Last shadow puppets också!

lsp

Idag peppar Way out West inför festivalsommaren och släpper att man bokat The Last Shadow Puppets!

Från WoWs pressmeddelande:
Arctic Monkeys-frontmannen Alex Turner behöver knappast någon introduktion, men när Turner och hans kompanjon Miles Kane introducerade sig som The Last Shadow Puppets [UK] 2007 slog de musikvärlden med häpnad. Episka Ennio Morricone-soundtrack mötte garagerock och 60-talets barockpop i ljuvlig harmoni – storslaget och dramatiskt, med popmelodier starka som brännvin och två magnetiska frontmän.

Det har gått 8 år sedan The Last Shadow Puppets debutalbum, men nu är de äntligen tillbaka – och det i storform. Nya albumet Everything You’ve Come To Expect släpps i april och att döma av den majestätiska förstasingeln “Bad Habits” blir det något alldeles speciellt. När The Last Shadow Puppets går på scen i Slottsskogen är det som världens kanske mest spännande rockband år 2016.

Festivalen flaggar för att man sålt mycket biljetter redan nu och det låter ju alldeles fantastiskt! Vi blir glada när de svenska festivalerna går som tåget!