Father John Misty till Sverige igen!

Father John Misty till Sverige igen!

Father John Misty kommer tillbaka till Sverige för två konserter i sommar – Mejeriet i Lund den 27 juni och Cirkus i Stockholm den 28 juni. Biljetterna släpps redan på fredag hos Luger. Det vill du inte missa!

Så här säger pressmeddelandet:
Josh Tillman var länge en försynt singer/songwriter som plinkade fram sorgsamma tongångar på akustisk gitarr. Efter att under en period ha spelat trummor och sjungit stämsång med Fleet Foxes återvände han till solokarriären, denna gång under aliaset Father John Misty. Där och då blev han också en helt ny artist. Istället för introvert och sig själv, var han nu extrovert och levde ut sitt nyfunna artistpersona till fullo. Father John Misty är en artist med stort A, och en oberäknelig kraft som kan få sin publik att flina och sätta igång tankeverksamheten på samma gång. Av det vi hittills hört av ”Pure Comedy” så är det garanterat albumet då Misty tar sin självironiska Laurel Canyon-inspirerade folk till nya, om än oväntade, höjder. Ta chansen att se denna karl med nytt material i ryggen – av den senaste tidens utspel att döma verkar han ha mer att säga nu än någonsin förr.

En stund kvar till juni, men tills dess myser vi lite med den här pärlan: