Akustiskt när Jonathan Johansson drar på turné

Akustiskt när Jonathan Johansson drar på turné

Sedan debuten 2015 har Jonathan Johansson funnits nära Hellsisters hjärta. Vi älskar passionen, euforin, kraften, ärligheten och styrkan i JJs musik. Men i höst får vi se en annorlunda Jonathan som beger sig ut på en akustisk turné.

Han gör nedslag på ett antal platser i Sverige, och spelningarna kommer att karaktäriseras av en mer intim inramning. Istället för att bjuda upp till euforisk dans som han vanligtvis gör, kommer Johansson denna gång spela framför en sittande publik – ett perfekt tillfälle att på djupet ta in och uppleva en artist. Räkna med att få lösa biljett till samma känslomässiga bergochdalbana som vanligt, men i en mer koncentrerad och genomärlig form.

Jonathan skriver själv:
”Planen är en scen fylld med instrument. Att vi ska förflytta oss för att hitta varje låts bästa instrumentering. Sångerna ska kläs ner för att lättare…lyfta – hybris i vanlig ordning alltså, men med Emmanuel Hailemariam och Mats Sandhal med mig känner jag mig lugn. Jag tänker babbla också, dra nåra skämt. Mvh, JJ”

Turnéplan:
18 okt – Uppsala Konsert & Kongress
20 okt – Linköping Konsert & Kongress
25 okt – Göteborg, Storan
27 okt – Kungsbacka Teater
3 nov – Örebro, East West
10 nov – Kristianstad, Kulturkvarteret
11 nov – Gislaved Kulturplatån
18 nov – Malmö, Palladium
29 nov – Växjö Teater

Fler datum tillkommer.