Dagens låttips: Familjen Kaos - Ta natten tillbaka

Dagens låttips: Familjen Kaos - Ta natten tillbaka

Familjen Kaos är Bianca och Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén, just nu aktuella med en ny föreställning. Tillsammans med Nattskiftet släpper de ett soundtrack till föreställningen, singeln Ta natten tillbaka för att få utlopp för ilskan över mängden sexbrott som sker. De skriver själva så här:

”Familjen Kaos och Nattskiftet här. Som du säkert sett har det kommit väldigt mycket nyheter om hemska sexbrott som sker ute på våra festivaler de senaste åren. Nu har vi i Familjen Kaos skrivit en låt för att få utlopp för vår ilska över hur verkligheten ser ut”

För att göra videon har fans fått ladda upp peppiga filmklipp som mixas med klipp på bandet.

Vi gillar verkligen det här. Pepp är bara förnamnet! Hade vi inte missat memot om videon hade ni lätt få se tokdansande Hellsisters också. Lyssna och se videon här: