Styrke tillbaka med ny pop-pärla

Styrke tillbaka med ny pop-pärla

Idag släpper Tove Styrke nya singeln Mistakes, ett stycke väldigt härlig pop-perfektion som handlar om de där människorna man vet kommer att krossa ens hjärta – och ändå vill man bara stanna kvar och ta av sig sina Levisjeans. När Hellsisters fick tjuvlyssna under veckan slogs vi framförallt av en sak – det är svårt att sitta stilla. Mistakes är med största säkerhet en av låtarna vi kommer att dansa till på svettiga dansgolv den här vintern. Och det känns bra!

Det har hänt en del för Styrke sedan Idol 2009. Hon släppte singeln Say My Name tidigare i år och fick långväga kärlek från bland annat Hellsisters-favoriten Lena Dunham.

Det var första släppet sedan albumet Kiddo som dök upp 2015. Förhoppningsvis innebär det här att vi kanske får oss ett Styrke-album så småningom? Vad tror ni?