Juliander har flow

Juliander har flow

Han kommer att öppna för Zara Larsson under delar av hennes Europaturné och nu släpper han sin andra singel på bara ett par månader, The One. Albin Palmgren aka Juliander är en snackis just nu. Vi gissar att vi kommer att få höra mer om denna 19-åring framöver.

Han berättar lite om sitt låtskrivande i pressutskicket inför nya singelsläppet:
Jag skriver alla mina låtar med penna och papper i en särskild bok. Alla låtar får sitt eget nummer, datum och klockslag när jag skrev dem. ”The One” är låt nummer fyra och det var den första låten som jag kände hade något extra speciellt när jag började att skriva låtar.

”The One är en låt baserad på att man hittat den rätta, alltså The One och alla nya känslor som kommer fram när detta inträffar. Antagligen var jag lite sötsugen när jag skrev den eftersom att ord som: Apple Pie, Cherry Lips och Sugar förekommer i texten, haha! Även om detta är min andra singel så heter den The One, enjoy!