Superorganism till Sverige

Superorganism till Sverige

Tisdag och sjukt härliga nyheter!
London-oktetten Superorganism kommer till Sverige för första gången den 26 februari. Vi snöade in på gänget redan i somras och nu ska vi få se dem live.

Och kreddigt är bara förnamnet. Kolla bara den här infon från pressmeddelandet:
Superorganism är ett sprudlande och gränslöst kollektiv bestående av åtta musiker hemmahörande över hela världen, varav sju just nu bor tillsammans i ett riktigt kollektiv i Södra London. Det var i samma hus som projektet började ta fart, och efter att ha spelat in grunderna till genombrottshiten Something for Your M.I.N.D. och skickat den till deras kompis Orono som just då studerade i USA, förstod samtliga att det här hade potential att bli betydligt mycket mer än en hobby. Sedan dess har gruppen fått sin musik uppmärksammad av bland annat Frank Ocean och Ezra Koenig, gjort ett hyllat TV-framträdande på Jools Holland och skrivit på för indiegiganten Domino Records. Superorganism gjorde sin första livespelning så sent som i höstas – att vara med på den här resan från ruta ett rekommenderas starkt.

Biljetter finns hos Luger redan nu.