Det här är Hellsisters

Det är vi som är Hellsisters

Hellsisters drogs igång av Anna Bäck och Hanna Kastås. Vi träffades på en festival för ett gäng år sedan och insåg snabbt att det inte bara var våra (just då) krulliga hår vi hade gemensamt. Sedan dess har vi tipsat varandra om fantastiska låtar och artister, delat playlists, pratat musik, drömt om vårt första gemensamma DJ-gig (nu avklarat) och fortsatt att festivala och springa på konserter tillsammans. Vi har helt enkelt blivit de bästa av vänner och nu vill vi bli kompisar med dig!

Anna Bäck
En musikalisk konnässör och DJ som tycker till om ny musik i P4 Radio Örebro varje vecka. Mig charmar du plättlätt med tunga basgångar, trummor och elektroniska slingor. Är löjligt förtjust i trallvänlig indiepop, gärna svensk sådan. Och stämsång! Musik som går fint att köksdansa till gör mig extra glad.
Favorit just nu: Måste man välja? Okejrå. Icona Pops dänga GIRLS GIRLS. Eller Arcade Fire. Och Lorentz förstås. Eller.. Gah!

Hanna Kastås
Jag älskar popdängor som får mig på gott humör och är svag för ny musik med 80-talsinfluenser. Gick från att vara Jan Teigens typ enda fan, via Trance Dance och en lång och härlig indie-period till poptönt. Fast gillar tydligen elektroniskt och hip-hop också. Och sånt som går att springa till. Eller gråta till. Tycker nästan alltid att remixarna är bättre än originalet.
Favorit just nu: Det är mycket Lorentz i lurarna för tillfället. Och Niki & The Dove. Det är i princip alltid N&TD-mood!

Häng med – och hör av dig!

Följer du Hellsisters kommer du att ha koll på de senaste musiknyheterna, få tips om nya spännande artister, få den perfekta låten en regnig dag och ta del av sköna playlists lite då och då. Dessutom kan du anlita oss om du behöver musiktyckare, skribenter, DJs eller playlists till din fest eller ditt event.

Och du, vi blir jätteglada om du hör av dig!
Tips, frågor och kärleksbrev skickas till hej@hellsisters.se.